Nyt skulderhold pr. 15. sept.

Posted on 16. september 2014 by Michala Trolle No Comments

Nu starter skulderhold op igen hos Furesø Fysioterapi!

Ny tid er mandage kl. 16-17 med start mandag d. 15/9 ved fysioterapeut Pia Michelle Elgaard Folsing.

Holdet henvender sig til dig, som har behov for almen genoptræning, postoperativ genoptræning eller som blot ønsker at bedre din skulderstabilitet og styrken af skulderpartiet generelt. Der vil som en vigtig del af skuldertræningen være fokus på holdning og holdningskorrektion, som kan være med til at afhjælpe smerter i nakken.

Vi vil lave en samlet opvarmning og afsluttende udstræk så vidt muligt, men ellers er træningen individuel og baseret på den enkeltes behov. Det anbefales at træne sammenhængende i 3 måneder for at opnå bedst effekt.  Læs mere om skulderholdet her.

Er dette noget for dig?! Så henvend dig til klinikken og book tid til en individuel vurdering og intro til holdet hos fysioterapeut Pia Michelle Elgaard Folsing.

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *