Yoga hos Furesø Fysioterapi | Osteopati

Posted on 24. oktober 2014 by Michala Trolle No Comments

Den 25. november starter vi yoga hos Furesø Fysioterapi. Der undervises i blid Vinyasa yoga, og undervisningen varetages af fysioterapeut Silke Safran Dufner. Formålet med at starte yoga i fysioterapi-regi er, at det også skal være muligt at deltage, selvom du har problemer med bevægeapparatet. Safran vil gøre sit bedste for at tage de særlige hensyn til den enkelte, som er nødvendige og kan justere ud fra de enkeltes behov og begrænsninger. Man kunne vel nærmest kalde det et “rehab yoga”-hold. Safran er uddannet yoga instruktør ved Yoga Alliance – RYT 200 og har allerede en del undervisningserfaring fra yoga, dans og pilates.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Undervisningen foregår tirsdage kl. 16-17.15. Ring og hør nærmere på tlf. 44 95 46 46.

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *