Nyheder

Nye hold!

Posted on 20. januar 2017 by Michala Trolle No Comments

Glæd jer! – Furesø Fysioterapi byder nu velkommen til disse 5 nye hold: Vinyasa Yoga for Alle Stole Yoga for Seniorer Funktionel træning Mobilitetshold Mandehørm – udendørs træning   Disse hold kører uden sygesikringstilskud, og der er mulighed for klippekortsløsning. Se mere under de enkelte holdfaner.

Read more

Ultralydsscanning

Posted on 14. januar 2017 by Michala Trolle No Comments

Nu kan du også få foretaget en ultralydsscanning hos Furesø Fysioterapi! Klinikken tilbyder nu ultralydsscanning ved fysioterapeut Jesper Christiansen. Ultralydsscanning kan hjælpe med at afgøre typen og omfanget af din skade, så din fysioterapeut har de bedste forudsætninger for at vurdere dit videre behandlingsforløb og genoptræning. Læs mere om ultralydsscanning her.

Read more

NYT! Hjertehold hos Furesø Fysioterapi

Posted on 22. oktober 2016 by Michala Trolle No Comments

Har du hjerteproblemer og har brug for fysisk træning under trygge rammer? Furesø Fysioterapi starter nu hjertehold tirsdag kl. 14-15.

Read more

Undgå overbelastningsskader i foreningslivet!

Posted on 2. oktober 2016 by Michala Trolle No Comments

Furesø Fysioterapi|Osteopati tilbyder som noget nyt forebyggende træningsvejledning til klubber og foreninger. Vi mener, det er vigtigt at passe på vores unge sportsudøvere, og vi kan tilbyde klubberne den rette sparring, når den daglige træning skal planlægges mest effektivt. Læs mere om klub- og foreningsaftaler her.

Read more

NYT! Morbus Bechterew træning

Posted on 19. august 2016 by Michala Trolle No Comments

Furesø fysioterapi er i 2016 blevet udvalgt til fokusklinik for Morbus Bechterew. Derfor åbner vi nu holdtræning for Morbus Bechterew patienter. Henvend dig i receptionen og hør mere eller læs mere her. Opstart 19. september 2016.

Read more

Nye takster for osteopati

Posted on 11. september 2015 by Michala Trolle No Comments

Vi har på klinikken set os nødsaget til at lave en del omstruktureringer, hvilket medfører at prisen på osteopatiydelsen stiger. Det er lykkes os at holde prisen for osteopati stabil i 8 år, hvilket vi er glade for og stolte af, men tiden kræver nu en justering i forhold til markedet. Du kan som patient […]

Read more

Farvel til Andreas Buus og Pia Folsing

Posted on 24. august 2015 by Michala Trolle No Comments

Den 1. juli sagde vi farvel til fysioterapeuterne Andreas Buus og Pia Michelle Folsing. De har begge valgt at søge nye udfordringer andetsteds, vi ønsker dem al mulig held og lykke!

Read more

Yoga hos Furesø Fysioterapi | Osteopati

Posted on 24. oktober 2014 by Michala Trolle No Comments

Den 25. november starter vi yoga hos Furesø Fysioterapi. Der undervises i blid Vinyasa yoga, og undervisningen varetages af fysioterapeut Silke Safran Dufner. Formålet med at starte yoga i fysioterapi-regi er, at det også skal være muligt at deltage, selvom du har problemer med bevægeapparatet. Safran vil gøre sit bedste for at tage de særlige […]

Read more

2 nye osteopater hos Furesø Fysioterapi

Posted on 16. september 2014 by Michala Trolle No Comments

Tillykke til Lilli Marie Mazur og Jimmi Raahauge! Lilli og Jimmi vil begge fortsætte på klinikken som osteopater.

Read more

Nyt skulderhold pr. 15. sept.

Posted on 16. september 2014 by Michala Trolle No Comments

Nu starter skulderhold op igen hos Furesø Fysioterapi! Ny tid er mandage kl. 16-17 med start mandag d. 15/9 ved fysioterapeut Pia Michelle Elgaard Folsing. Holdet henvender sig til dig, som har behov for almen genoptræning, postoperativ genoptræning eller som blot ønsker at bedre din skulderstabilitet og styrken af skulderpartiet generelt. Der vil som en vigtig […]

Read more