Osteopati – takster og forsikring

Nye Priser pr. 1/9-15:

 

Første konsultation osteopati:  kr. 699

Efterfølgende osteopati behandlinger:  kr. 599

Børn under 16 år:  kr. 499

Den tidligere prisaftale er fortsat gældende frem til 31.12.2015, hvis du er påbegyndt eller har aftalt behandling før 1.9.2015.

 

Forsikring:

Forsikringsselskaberne Alm. Brand, Danica, If Skadeforsikring samt ihi Bupa dækker som udgangspunkt 8 osteopatibehandlinger årligt. Hos Danica skal forsikrede anmode specifikt om støtte til osteopati, da dette ikke fremgår direkte af deres forsikringsvilkår.

For sikrede hos Alm. Brand, If og ihi Bupa, er der forskellige forsikringsvilkår og sikrede skal derfor kontakte det pågældende forsikringsselskab for at få angivet de præcise forsikringsvilkår.

Forsikringen “Helbred Ekstra” hos forsikringsselskabet If dækker 8 osteopatiske behandlinger i hvert forsikringsår. Behovet for behandling skal være lægeligt indikeret, og lægen hos If Assistance skal vurdere, at behandlingen kan have helbredende effekt.

Ved tegning af tilvalgsdækning dækker ihi Bupa osteopatisk behandling.

Dækker dit forsikringsselskab ikke osteopati, opfordres du til at downloade, printe og udfylde PDF-formularen nederst på siden og efterfølgende sende den til dit forsikringsselskab m.h.p. at få godkendt og dækket dine omkostninger til osteopati. På den måde gør vi opmærksom på behovet for, at andre forsikringsselskaber følger trop og i fremtiden vil dække dine behandlinger hos en faggruppe, der i stigende grad bliver benyttet og anerkendt for sin ekspertise.

Link til formular

Alle osteopater er uddannet ved International Academy of Osteophathy og er medlem af R.O. (Registrerede Osteopater).

do-m-r-o-dk.png