Kontakt os
Fysioterapi
20. september 2023 author
Fysioterapi i Hillerød, Holte, Nordsjælland, Birkerød og Farum

Fysioterapi i Nordsjælland

Har du brug for fysioterapi i Nordsjælland nær Farum, Hillerød, Holte og Birkerød? Så kan vi hjælpe dig.

Ved dit første besøg til fysioterapi, vil vores fysioterapeut foretage en grundig undersøgelse. Den vil være  bestående af en samtale om din sygehistorie efterfulgt af en række tests. Dette er med henblik på, at kunne stille en diagnose og udfra denne opstille en behandlingsplan.

Fysioterapeuten behandler led og muskler og sigter mod at genoprette den bedst mulige balance og bevægelighed i leddene. Der arbejdes ofte med specifikke fysioterapeutiske håndgreb, og behandlingen suppleres med relevante øvelser og rådgivning.

Endvidere vil introduktion til styrketræning og/eller stabilitetstræning i vores træningscenter jævnligt være relevant, ligesom klinikken tilbyder flere former for holdtræning.

Fysioterapeutens mål er at finde årsagen til lidelsen, eller endnu vigtigere – den øvelse eller behandlingsteknik, der ændrer symptomerne til det bedre. Derefter vil målet være, ved hjælp af den rette behandling, at opnå optimal funktion og ikke kun kortvarig smertelindring.
Desuden lægges vægt på, at du får en forståelse for, hvad du selv kan gøre for at få det bedre, og vi giver dig en grundig instruktion i, hvordan det gøres.

 

Professionel vurdering

Vi er specialiserede i at behandle skader i bevægeapparatet. Det er her, vi har vores force. Vi har mange års erfaring og gode resultater her på klinikken, og vi giver altid en professionel vurdering af problemet og lægger derefter en plan for det videre forløb. Furesø Fysioterapi | Osteopati ligger i hjertet af Farum, så det er nemt at komme fra Holte, Allerød, Hillerød, Birkerød og Værløse til vores klinik i Farum.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for fysioterapi i Nordsjælland nær områderne Farum, Hillerød, Holte og Birkerød. Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kan du ringe til 44954646 eller sende en mail til klinik@furfys.dk

 

 

Se priser her

Book tid her