Kontakt os
Ultralydsscanning
20. september 2023 author
Genoptræning af knæ

Ultralydsscanning

Ultralydsscanning kan hjælpe med at afgøre typen og omfanget af din skade, så din fysioterapeut har de bedste forudsætninger for at vurdere dit videre behandlingsforløb og genoptræning.

En ultralydsscanning hjælper din fysioterapeut til at stille den rigtige diagnose hurtigt og effektivt.

Ydermere kan en ultralydsscanning bruges til at vurdere effekten af dit behandlingsforløb eller behovet for at henvise til en anden form for behandling. Ultralydsscanning har i modsætning til røntgen og CT-scanninger, ingen bivirkninger.

Hvad er ultralydsscaning?
Ultralydsscanning er oftest den billigste, hurtigste og bedst egnede undersøgelse til at forbedre udbyttet af den fysioterapeutiske undersøgelse.

Ultralydsscanning har det seneste årti gennemgået en rivende udvikling. Ultralydsscanning er i dag en integreret del af mange fysioterapeuters dagligdag og understøtter den kliniske undersøgelse af muskel-, sene- og knoglelidelser. Ultralydsscanningen fungerer som fysioterapeutens ”forlængede arm”.

Ultralydsscanning er særdeles velegnet til at fremstille strukturerne både udenfor og inde i leddene. Undersøgelsen vurderer muskler, sener og led under aktivering og giver din behandler et øjeblikkeligt real-time billede, således at en hurtig og korrekt behandling kan igangsættes.

Priser for Ultralydsscanning
Pris: DKK 350 i tillæg til normalbehandling