Kontakt os

Hvad kan du forvente af et behandlingsforløb hos os?

​Første konsultation

Ved første besøg hos os, vil din behandler spørge ind til din problematik og din oplevelse af situationen. Du vil blive undersøgt grundigt og ud fra undersøgelsesfund og sygehistorie, vil du og din behandler i samråd opstille mål og plan for det videre behandlingsforløb. Du kan få svar på eventuelle spørgsmål samt råd og vejledning. Behandleren vil undervejs notere i din journal, så udviklingen i dit forløb kan følges tæt.

​Efterfølgende konsultationer

Ved de efterfølgende behandlinger følger vi op på planen. Behandlingen afhænger af din problemstilling og kan bestå af flere elementer rettet mod eventuelle smerter eller nedsat funktion.

Behandlingen kan bestå af manuelle teknikker som mobilisering, manipulation, massage og udspænding, af øvelsesinstruktion og -vejledning, vejledning om hvile- og arbejdsstillinger mv.. Der benyttes også el-terapi som ultralyd, laser- og chokbølgeterapi, hvis behandleren vurderer, at det er relevant for din problematik.

Hvis din behandler vurderer, at det er relevant, kan du blive tilbudt et forløb på et af vores mange træningshold. Der er også mulighed for individuelle træningsforløb i klinikkens træningscenter.

Du og din behandler har løbende dialog om planlægning og resultat af dit behandlingsforløb, så vi sikrer den bedst mulige behandling med dig i centrum.

Forsikringspatienter

Furesø Fysioterapi har samarbejde med stort set alle forsikringsselskaber.

Er du henvist til fysioterapi via en forsikringsordning, kan du vælge selv at betale din regning og indhente refusion fra forsikringen. Alternativt sender vi gerne din regning til forsikringsselskabet.

I så fald skal vi bruge en skrivelse fra din forsikring, der fortæller hvor mange behandlinger, du har fået tildelt samt over hvilken periode.

Vær opmærksom på, at visse forsikringsselskaber ikke dækker følgende:

  • Brug af nåle (kr. 50,- opkræves i.fbm. akupunkturbehandling)
  • Ydertidstillæg (kr. 70,- opkræves ved aftaler før kl. 8 og efter kl. 17)
  • Udeblivelse (kr. 299,- opkræves ved afbud efter kl. 9 samme dag)
  • Chokbølgebehandling (kr. 350,- i tillæg til normal behandlingstakst)
  • Holdbehandling (kr. 120,35 pr. gang)

Vær derfor opmærksom på, at der kan være en rest på regningen, som du selv skal betale i slutningen af forløbet.

Er du i tvivl om forsikringen dækker, så ring til dit forsikringsselskab.

Sygeforsikringen Danmark

Den private forsikringsordning Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til fysioterapeutisk og osteopatisk behandling for alle, der er medlem.

Gør sekretæren eller behandleren opmærksom på, at du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, så sørger vi for at indberette til Danmark, så snart du har betalt din faktura. Herefter modtager du automatisk dit tilskud direkte på din NemKonto.

Læs mere om Sygeforsikringen Danmarks tilskud her.

Læs mere om vores priser her

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.